Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα
Όλα τα νέα προϊόντα

Αντιπνικτικό μαξιλάρι CHICCO 3m+

16,12 €

Το ιδανικό μαξιλάρι όταν το μωράκι κοιμάται ανάσκελα. Σύμφωνα με τις συστάσεις του διεθνούς ιατρικού κόσμου, η ύπτια θέση είναι η πιο κατάλληλη για νεογέννητα. Ο αέρας είναι ιδανικός: το μειωμένο ύψος του (μόνο 2 cm) κρατά τον αυχένα του παιδιού στη σωστή στάση του σώματος. Η διάτρητη εσωτερική δομή του μαξιλαριού επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα.

Ποσότητα

  • Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου
  • Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex. Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex.
  • Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν. Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν.

Η εσωτερική δομή του αντι πνικτικού μαξιλαριού είναι διάτρητη που σημαίνει ότι ο αέρας μπορεί να κυκλοφορήσει στο εσωτερικό ελεύθερα.Αυτό επιτρέπει στο μωρό να αναπνεύσει πιο εύκολα και τον κρατάει ασφαλή σε περίπτωση που τυχαία καλύψει το στόμα και τη μύτη του όσο κοιμάται.Χαρακτηριστικά

Σύνθεση επένδυσης100% βαμβάκι

Εσωτερική επένδυση100% αφρός πολυουρεθάνης

Κυκλοφορία του αέρα: Διάτρητη εσωτερική δομή

Ιδιαίτερα λεπτό: Μόνο 2 εκ. ύψος