Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα
Όλα τα νέα προϊόντα
  • Νέο

Mάρσιπος Bebe Stars Up & Go - Grey

31,94 €

Ο μάρσιπος Up & Go της Bebe Stars μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις, προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες του μωρού που μεγαλώνει. Είναι ιδανικό για χρήση από την γέννηση του μωρού έως και 9 κιλά. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε το μωρό σας με ασφάλεια και άνεση όταν βρίσκεστε έξω.

Ποσότητα
Mέσα σε 3-5 ημέρες.

  • Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου
  • Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex. Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex.
  • Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν. Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν.

Η εσωτερική επένδυση μετατρέπει τον μάρσιπο σε μια μαλακή άνετη φωλιά, ιδανική για χρήση κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας. Τα ρυθμιζόμενα πλαϊνά κλιπ διευκολύνουν την προσαρμογή του μάρσιπου για να ταιριάζει στο σώμα του μωρού σας κατά τις διάφορες φάσεις ανάπτυξης. Το καινοτόμο διπλό σύστημα απελευθέρωσης φορτίου σπονδυλικής στήλης, επιτρέπει στους ενήλικες να επιτύχουν τη βέλτιστη κατανομή βάρους στις οσφυϊκές και ραχιαίες περιοχές της σπονδυλικής στήλης.

– Μέγιστη άνεση καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του μωρού.

– Πλενόμενα και μη τοξικά υλικά

– Στρώμα από μαλακό και αναπνεύσιμο ύφασμα.

Δοκιμασμένα πρότυπα ασφαλείας ΕΝ13209

Τον Mάρσιπος Bebe Stars Up & Go - Grey θα τον βρείτε στο mega Tselino και στο www.megatselino.gr.

220-186

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν