Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα
Όλα τα νέα προϊόντα

Τσάντα Αλλαξιέρα Dual Bag Quad Inglesina-Ascott Green

79,84 €

Η νέα πολυμορφική τσάντα από την Inglesina έχει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να έχετε πάντα μαζί σας ότι χρειάζεστε εσείς και το μωρό σας.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου
  • Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex. Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex.
  • Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν. Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν.

Το εσωτερικό της τσάντας είναι χωρισμένο σε 2 χώρους και στο μπροστινό της μέρος έχει ένα αποσπώμενο τσαντάκι με ενσωματωμένη αλλαξιέρα για να το έχετε πάντα μαζί σας.
Έχει 2 ιμάντες για να μπορείτε να την κρεμάτε στο καρότσι σας και δύο εξωτερικές ισοθερμικές θήκες για να διατηρεί το μπιμπερό του μωρού στη σωστή θερμοκρασία. Οι εξωτερικές θήκες κλείνουν με μαγνητικό κούμπωμα και το επάνω μέρος της τσάντας ανοίγει εύκολα χάρη στο διπλό φερμουάρ με ένα άνοιγμα.