Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα
Όλα τα νέα προϊόντα

Βρεφικό - Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Sirona Graphite Black

483,86 €

Διαστάσεις:  690 x 440 x 530-580mm
Βάρος: 15kg

Ποσότητα
Εξαντλημένο

  • Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου
  • Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex. Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex.
  • Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν. Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν.

Βρεφικό - Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Sirona Graphite Black

Η τοποθέτηση ενός παιδικού καθίσματος ανάποδα (κοιτώντας προς τα πίσω) μειώνει δραστικά την πιθανότητα τραυματισμού στην περίπτωση μετοπικής σύγκρουσης κατά 80% σε σύγκριση με την παραδοσιακή τοποθέτηση κοιτώντας μπρος, καθώς οι δυνάμεις που αναπτύσσονται μοιράζονται ομοιόμορφα πάνω σε μεγαλύτερη επιφάνεια.

  • Ασφαλής τοποθέτηση κοιτώντας ανάποδα (προς τα πίσω) έως περίπου 4 ετών
  • Περιστροφή 360 μοιρών για ευκολία στην τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα
  • Τοποθέτηση κοιτώντας μπροστά με ρυθμιζόμενη ασπίδα προστασίας (9-18 κιλά)
  • Τοποθέτηση με βάση Isofix με ένα κλικ
  • Σύστημα Τηλεσκοπικής πλαϊνής προστασίας (L.S.P. System)

Το πανέξυπνο σύστημα περιστροφής 360 μοιρών κάνει τη ζωή πιο εύκολη, χωρίς να επιβαρύνει τη μέση! Με αυτή τη λειτουργία είναι πανεύκολο να αλλάξει κατεύθυνση το κάθισμα από ανάποδη σε ίσια, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το κάθισμα. Το παιδί μπορεί να μπει και να βγει από το κάθισμα με μεγάλη ευκολία καθώς το κάθισμα μπορεί να γυρίσει «κοιτώντας» την πόρτα του αυτοκινήτου.

Το Sirona ασφαλίζει με το σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου και δεν χρειάζεται δέσιμο. Η έξτρα επιφάνεια στην μπροστινή μεριά εξασφαλίζει την περαιτέρω απορρόφηση των δυνάμεων που αναπτύσσονται σε περίπτωση σύγκρουσης και παρέχει επιπρόσθετη στήριξη. Επιπλέον η «άγκυρα» κάνει τη διαδικασία τοποθέτησης εξαιρετικά σύντομη και ενισχύει την προστασία.

Η επαναστατική τεχνολογία Κάθισμα-σε-Σκελετό (Seat-to-Chassis) δημιουργεί έναν απευθείας δεσμό ανάμεσα στο κάθισμα και τον σκελετό του. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση ατυχήματος οι δυνάμεις που προκαλούνται διοχετεύονται απευθείας στον σκελετό και αυτό με τη σειρά του ενεργοποιεί αυτόματα όλες τις λειτουργίες ασφαλείας του αυτοκινήτου και του καθίσματος και έτσι ενεργοποιείται και η διαδικασία διοχέτευσης των δυνάμεων αυτών το συντομότερο δυνατό μόλις γίνει το ατύχημα.

Ανεξάρτητα από το αν το κάθισμα τοποθετείται κοιτώντας μπροστά ή πίσω  το Σύστημα Πλευρικής προστασίας (L.S.P.) αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το σύστημα αυτό μπορεί να ρυθμιστεί ατομικά για κάθε παιδί αλλά και με βάση τον τύπο του οχήματος και απορροφά τις δυνάμεις που προκαλούνται σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, σε συνδυασμό με τα προστατευτικά για το κεφάλι και τους ώμους.

Όταν το κάθισμα τοποθετείται κοιτώντας μπροστά, το παιδί προστατευεται από τη ρυθμιζόμενη «ασπίδα». Το σύστημα αυτό λειτουργεί σαν αερόσακος ο οποίος απορροφά την ενέργεια της σύγκρουσης σε όλη του την επιφάνεια. Σε σχέση με το παραδοσιακό σύστημα ζωνών 5 σημείων αυτό το σύστημα μειώνει την ένταση στον αυχένα σημαντικά.

To Βρεφικό - Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Sirona Graphite Black θα το βρείτε στο Mega Tselino και στο www.megatselino.gr.

517000063

Χαρακτηριστικά

Βάρος / Ηλικία παιδιού
0-18kg / έως 0μ-4 ετών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν