Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα
Όλα τα νέα προϊόντα

Βρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Aton Q+ Infra Red

256,56 €

Διαστάσεις:  651 x 440 x 395-561cm
Βάρος: 4,6kg

Ποσότητα
Κατόπιν Παραγγελίας

  • Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου
  • Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex. Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex.
  • Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν. Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν.

Η Cybex εξελίσσει τα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου παρουσιάζοντας το Aton Plus!

Συνδυάζοντας το έξυπνο τηλεσκοπικό σύστημα προστασίας πλευρικής πρόσκρουσης (L.S.P. System) με το ρυθμιζόμενο ύψος της πλάτης του καθίσματος και τον ενσωματωμένο οδηγώ ζωνών εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας για το μωρό σας. Το σύστημα L.S.P. μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά με μεγάλη ευκολία. Οι πρώτες δυνάμεις που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια μιας πρόσκρουσης μεταφέρονται από το σύστημα πλαϊνής προστασίας και "μοιράζονται" στο εξωτερικό περίβλημα του καθίσματος. Το ευέλικτο υλικό και η δομή του καθίσματος απορροφά τις δυνάμεις και τις απομακρύνει από το μωρό.

Το προσκέφαλο διαθέτει 8 θέσεις ρύθμισης με ενσωματωμένο οδηγό για τις ζώνες, ο οποίος επιτρέπει στις ζώνες να προσαρμόζονται αυτόματα όταν αλλάζει το ύψος του προσκέφαλου. Έτσι προφυλάσσει το μωρό σας από το να βγάλει τα χέρια του έξω από τις ζώνες και η λάθος τοποθέτηση γίνεται σχεδόν αδύνατη.

Διαθέτει επίσης ειδικά προσαρμοσμένο ενσωματωμένο κάθισμα (το οποίο αργότερα αφαιρεται) και το οποίο επιτρέπει την όσο το δυνατόν πιο ξαπλωτή γωνία ανάμεσα στο κεφαλη, τον αυχένα και το στήθος που μειώνει δραστικά τυχόν προβλήματα αναπνοής στα πρόωρα μωράκια και τα νεογέννητα.

Με την συνδυασμένη παρουσία αναδιπλούμενης κουκούλας, με βαθμό προστασίας UVP50+ προστατεύει απόλυτα από τον ήλιο και τον αέρα! Η κουκούλα διαθέτει 2 θέσεις ανάκλησης και είναι πανεύκολη στη χρήση, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται διπλώνει σε ειδική προστατευτική εσοχή.

Όλα τα υφάσματα αφαιρούνται και πλένονται στους 30 βαθμούς

517000018

Χαρακτηριστικά

Βάρος / Ηλικία παιδιού
0-13kg / έως 15 μηνών