Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα
Όλα τα νέα προϊόντα

Κάθισμα Αυτοκινήτου LORELLI Bodyguard - Blue

25,81 €

Βάρος: 2.45kg

Ποσότητα
Κατόπιν Παραγγελίας

  • Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου Ασφάλεια στις αγορές σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα μέσω τηλεφώνου
  • Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex. Σίγουρη παράδοση είτε απευθείας από το κατάστημα μας είτε μέσω Speedex.
  • Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν. Επιστροφές με βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία ή στο ίδιο το προϊόν.

Blue - Group 0 (0-10 kg)
Σας προσφέρει μέγιστη ασφάλεια όταν το χρησιμοποιείτε ως κάθισμα αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, είναι βολικό και πρακτικό μέσο μεταφοράς του μωρού σας. Είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενη σκιά και λαβή μεταφοράς, καθιστώντας το κατάλληλο για τη μεταφορά του βρέφους. Η μαλακή επένδυση παρέχει άνεση και η ζώνη ασφαλείας παρέχει ασφάλεια στην κίνηση. Κατάλληλο για χρήση σε παιδιά βάρους 13 κιλών.

  • Μαλακό μαξιλάρι κεφαλής
  • Λαβή μεταφοράς
  • Ζώνες ασφαλείας πολλαπλών σημείων
  • Πτυσσόμενο κάλυμμα

Το κάθισμα του αυτοκινήτου πρέπει να καθαρίζεται με κρύο νερό και σαπούνι. Μην χρησιμοποιείτε επιθετικά καθαριστικά όπως λειαντικά.
Τα αφαιρούμενα καλύμματα πλένονται με το χέρι σε ζεστό νερό (μέγιστο 30 ° C). Μην λευκάνετε. Μη σιδερώνετε. Στεγνώστε από το άμεσο ηλιακό φως.
Τα πλαστικά μέρη πρέπει να καθαρίζονται με ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε διαλύματα.

Το προϊόν αυτό παράγεται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ECE R44 / 04 (Παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων), εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και άνεση για το παιδί σας.

10070131718

Χαρακτηριστικά

Βάρος / Ηλικία παιδιού
Group 0 (0-10 kg)